Az online megjelenés sosem volt ilyen fontos

26 november 2021 / By Mavrák Richárd

Senki sem számított rá, hogy a 2020-as évben egy pandémia felforgatja az életünket és új, szokatlan megoldásokra kényszerít minket. Olyan helyzetben találtuk magunkat, amiben a mindennapi kapcsolatunk másokkal az online világba kényszerül jobban mint valaha bármikor. Munka, oktatás, vásárlás, orvosi ellátás, személyi edzés, időpont foglalás, üzenet és információ áramlása. Ez csak pár olyan terület, mi az elmúlt hónapokban csak az online megoldásokkal tudott tobább üzemelni. Jelenleg több ezer iparágról és tevékenységről is elmondható, hogy szüksége van a digitális világ adottságaira, megoldásaira, hogy kapcsolatba tudjon maradni vásárlóival, munkatársaival.

De mit jelent ez a weboldalak és az alkalmazások világára nézve? Miként változtak meg a weboldalak fontossága?

Ha megnézzük a 2020 év Google kereséseinek rangsorát, akkor láthatjuk, hogy a vártank megfelelően az első helyezett a “coronavirus” szó lett globálisan és Magyarországon is.

Ha nem tudod, miként tudnál lépést tartani a mai online világban, miként tudna vállalkozásod részt venni a szolgáltatások piacán, írj nekem egy üzenetet és segítek, hogy megfelelő megjelenéssel képviseld vállalkozásod!

About The Author

Mavrák Richárd