MUNKÁIM

Fontosnak tartom, hogy a munkáim minősége minden esetben kiváló legyen. 2015 óta dolgozom webdesignerként. Leginkább kis- és közép vállalkozások, magánszemélyek bíznak meg weboldal készítéssel. A weboldalak tervezésénél fontosnak tartom a használhatóságot, responzive megjelenését.

WordPress tartalomkezelő rendszert használok, de készítek egyedi megbízás esetén HTML weboldalakat is.

Euhaj

Az EuHaj egy egyéni és igazi kreatív vállalkozás Budapesten. Amikor Móni megkeresett, hogy készítsek neki egy új weboldat, egyből tudtam, hogy milyen oldalra lesz szüksége!  A feladatom, hogy egy modern és átlátható weboldalt készítsek neki és termékeinek, látogatóinak. A piackutatás kimutatta, hogy a látogatók 95%-a mobilon keresi a póthaj lehetőséget, vásárlást, így a reszponziv megjelenés és használhatóság elsődleges szempont volt.

Alap: WordPress
Fő színek: Fehér, fekete, arany
Plusz modulok: Galléria
Elkészítési idő: 4 hét

Nagyon extra lett!!
Nagyon szépen köszönöm
A szinek is extrák✌
Szerintem illik hozzám, hozzánk nagyon!!

MEGNÉZEM

Ephrath - webshop

Egy valódi ékszer és a vallás közös megjelenítése volt a cél, amit sikerült is tökélesen összhangba hoznom a weboldalon.
Az elsődleges cél az elegancia és a letisztult, átlátható webshop létrehozása volt.

Alap: WordPress
Fő színek: Fehér, arany, fekete
Plusz modulok: webshop, WooCommerce, Kategóriák
Elkészítési idő: 6 hét

 

MEGNÉZEM

Rédei Brigitta - Life és online coach

Színek, design, fiatalság és szakmai tökéletesség. Ezekkel az értékekkel, célokkal indultunk neki Brigi oldalának. Természetesen WordPress CMS oldal lett és nagy szerepet kapott Brigi blogbejegyzései, szolgáltatásai.

Alap: WordPress
Fő színek: Kék, zöld, fehér, pink…
Plusz modulok: Galéria, Blog, Form
Elkészítési idő: 4 hét

Amikor Ricsit felkerestem az volt a célom, hogy egy olyan honlapot hozzunk létre közösen ami tükrözi a személyiségemet. Azt szerettem volna elérni hogyha az új ügyfeleim rátalálnak az oldalamra, akkor már az alapján el tudják dönteni, hogy szimpatikus vagyok-e számukra vagy sem. Az oldal tükrözi a számomra fontos jellemzőket, mint az igényesség, harmónia, modernség. Úgy gondolom Ricsi megtudta valósítani ezeket az oldalon mind színekben mind dizájnban. Ricsi rugalmas, kérésemre hamar reagál, ezek olyan tulajdonságok amik a mai szolgáltató szektorban elengedhetetlenek. Biztos, hogy a jövőben is őt fogom választani.

MEGNÉZEM

WhiteWallWar

Titokban bevallom ez a kedvenc munkám. Egy grafikus barátomnak készítettem az oldalt és ezért igazán jól együtt is tudtunk dolgozni. Az oldal elkészítése nem volt nehéz, talán a képek egységes méretezése, kialakítása, átláthatósága az ami kihívást jelentett.

Alap: HTML és CSS
Fő színek: Fehér, fekete
Plusz modulok: Portfolió
Elkészítési idő: 3 hét

Gyors, precíz, segítőkész hozzáállás. Versenyképes kivitelezés. Nagyon elégedett vagyok a számomra készített weboldallal, csak ajánlani tudom!

MEGNÉZEM

Mátrai vendégház

A ház minden évszakban tökéletes pihenést kínál családok, társaságok részére és ezt a weboldalnak meg kell mutatnia. Kihívás volt a weboldal elkészítésénél, hogy egy foglalási rendszert is létre kellett hozni, amit a látogatók könnyedén tudnak használni.

Alap: WordPress
Fő színek: Fehér, fekete, arany
Plusz modulok: Galéria, foglalási rendszer
Elkészítési idő: 4 hét

MEGNÉZEM

Szathmáry Kata | Fotográfus

Egy fotós oldalát elkészíteni nagy kihívás. Leginkább azért, mert a sok kép káoszt okozhat, a sok szín elveheti a lényeget a munkáról. Fontos volt, hogy letisztult és elegáns weboldal legyen.

Több verzió után, közösen megtaláltuk a tökéletes oldalt Kati munkáinak.

Alap: WordPress
Fő színek: Fehér, halvány kék
Plusz modulok: Blog, portfolió, slider
Elkészítési idő: 5 hét

Oh, fantasztikus, imádom!!!
Köszönöm szépen, és a sok segítséget is!

MEGNÉZEM

ÁMEI | Ásványolajtermék Minőségellenőrzési Zrt.

Egy igazán nagy cégnek egy weboldal elkészíteni megtisztelő feladat. A cégvezető személyesen keresett meg és végig bízott bennem, hogy olyan oldalt készítek nekik, amilyenre szükségük van. Fontos volt, hogy nagyon egyszerű és letisztult oldalt alakítsunk is és azt hiszem sikerült is megvalósítanom.

Alap: HTML és CSS
Fő színek: Fehér, fekete
Plusz modulok: Nem volt
Elkészítési idő: 3 hét

Más partnerünknek is ajánlottam!
Köszönöm a munkáját, nagyon elégedett vagyok!

MEGNÉZEM

Ekubo Cake Design

Az Ekubo Cake Design egy tortakészítű manufaktúra, ami kizárólag egyedi, elegáns és moder tortákat készít.

A weboldal pontosan ezen jellemzők mintájára készült.

Alap: WordPress
Fő színek: Fehér és háttérképek
Plusz modulok: PDF katalógus
Elkészítési idő: 3 hét

Annyira izgatotta vagyok! Pont ilyet akartam! Köszönöm!

MEGNÉZEM

Naszák Andrea

Andi életmód és táplálkozási tanácsadó. A meglévő weboldalát szerette volna lecserélni, egy letisztult és modern weboldalra. Átbeszéltük a célokat, mérföldköveket és elkezdtük a munkát.

Alap: WordPress
Fő színek: Fehér, fekete
Plusz modulok: Hírlevél, galéria
Elkészítési idő: 4 hét

Szeretek veled dolgozni, tudod mi a cél és mit akarok!

MEGNÉZEM

Nádor Zsuzsa Design

Zsuzsi oldalának elkészítése igen érdekes volt számomra, mert sok olyan megoldást kellett alkalmaznom, amit azelött sosem. Sokat tanultam az oldal elkészítése alatt a WordPress “képességeiről”.

Alap: WordPress
Fő színek: Fehér, arany
Plusz modulok: Blog, portfolió
Elkészítési idő: 6 hét

Minden tökéletes, nagyon elégedett vagyok! Precíz, pontos, megbízható!
Ha weboldal kell, akkor csak is Ricsi!

MEGNÉZEM

MAGYAR ÁSVÁNYOLAJ SZÖVETSÉG

A MAGYAR ÁSVÁNYOLAJ SZÖVETSÉG megkérsése igazán nagy izgalommal töltött el, mivel tudom, hogy egy ilyen nagy szervezetnek fontos a modern, profi megjelenés.
A weboldal WordPress keretrendszerre épült, egyszerű modulokkal kiegészítve. Továbbá adottak voltak a default színek. Sok linképítést kellett beépíteni, mivel sok tagvállalattal dolgoznak együt

Alap: WordPress
Fő színek: Fehér, zöld
Plusz modulok: Angol verzió
Elkészítési idő: 4 hét

Richárddal egy tagvállalatunknak végzett fejlesztését követően találkoztam.
Munkáját pontosan, határidőre, az elvárt színvonalon végzi.
A kért módosításokat gyorsan és szakszerűen végrehajtja. Szakmailag felkészült, az együttműködésben korrekt és konstruktív. Szolgáltatását nyugodt szívvel merem ajánlani

MEGNÉZEM

bdinteriors lakberendezés

Egy fekete alapokkal rendelkező weboldal nagyon érdekes munka volt számomra. A megrendelőmnek konkrét elképzelései voltak, hogy milyen weboldat szeretne, de kiegészítettem a saját ötleteimmel és így megszületett Detti lakberendező oldala.

Alap: WordPress
Fő színek: Fekete, türkisz
Plusz modulok: Portfolió, galléria
Elkészítési idő: 3 hét

Úgy gondolom, Richárdnak nem volt könnyű dolga az általam preferált színvilággal, amilyenre szerettem volna a weboldalamat létrehozni. Ő viszont rövid határidőn belül olyan tervet mutatott be nekem, ami a végleges verzió is maradt! Könnyen és gyorsan együtt tudtunk dolgozni, tényleg csak rajtam múlt, hogy mikor készül el az oldal. Mindezek mellett mindig elérhető volt és nagyon hasznosak voltak az észrevételei, javaslatai.
Bátran ajánlom mindenkinek!

MEGNÉZEM

Kovács Krisztián | Gyógymasszőr

Krisztián oldala igazán egyedi és nyugalmat árasztó egyoldalas weboldal. Fontos volt, hogy érthetőek legyen a szolgáltatások és az árak.

Alap: WordPress
Fő színek: Bézs, fekete, zöld
Elkészítési idő: 2 hét

Weboldallal foglalkozó szakembert kerestem, barátaim ajánlották Richárdot. Nem bántam meg, hogy vele készítettem el masszázs oldalamat, nagyon elégedett vagyok munkájával.
Mindenkinek szívből ajánlom, ha egy megbízható, ötletes webdesignert keres!

MEGNÉZEM

TOVÁBBI MUNKÁIM

VÁCI KISVÁC-KÖZÉPVÁROSI ÓVODA

Az első igazán komoly WordPress oldalam ez volt, ezért is kedves nekem ez az oldal. Érdekes volt a sok helyszini fotózás, mert mind a négy ovit végigjártam és személyes tapasztalatokat is gyűjthettem a weboldal elkészítéséhez.

Alap: WordPress
Fő színek: sok, sok
Plusz modulok: Galériák
Elkészítési dő: 7 hét

Richárddal a közös munka teljesen gördülékenyen ment, korrekt, segítőkész hozzáállásával minden elképzelésünket megvalósította.
Külön köszönet a kreativitásáért, a profizmusáért, ahogy egyből ráhangolódott az óvodások világára és ezt a megjelenésben érvényre juttatta!

MEGNÉZEM

Szurkolók az állatokért

Mivel én is gazdi vagyok, így nem volt kérdés, hogy elkészítek nekik egy saját weboldalt!

Alap: WordPress
Fő színek: fekete, piros
Plusz modulok: nincs
Elkészítési dő: 2 hét

Richárddal a közös munka teljesen gördülékenyen ment, korrekt, segítőkész hozzáállásával minden elképzelésünket megvalósította.
Külön köszönet a kreativitásáért, a profizmusáért, ahogy egyből ráhangolódott az óvodások világára és ezt a megjelenésben érvényre juttatta!

MEGNÉZEM