Új weboldal készítése

19 május 2017 / By Mavrák Richárd

A mai világban, ahol az Internet a legfőbb kommunikációs és információszerző csatorna, mindenkinek szükséges megjelennie rajta valamilyen formában. Akár Facebook, Instagram, új weboldal, pinterest, személyes blog legyen az, mindenkinek kell valamiféle Internetes megjelenés, aki szeretne szolgáltatást eladni.

A Worldometers.info szerint ma közel 3.637.498.325 internetfelhasználó van ezen kicsinyke planétán. Mondjuk lehet, hogy a földönkívüliek is beleszámítanak ebbe, de az nincs odaírva.

Ez igen csak egy nagyszám, ugye? De persze ez számunkra nem mond semmit, mert elképzelni sem tudjuk mekkora szám is ez valójában. De, ha belegondolunk, hogy mindenki, aki használja az Internetet a te weboldaladat nézné meg és mondjuk mindenki ugyan azt a dolgot rendelné meg tőled (még ha a legolcsóbb termékedet is), azt hiszem elégedett lennél a vállalkozásod bevételével.

új weboldal

Mit kell tenned, hogy új és modern weboldalad legyen?

Nos, ha nincs saját weboldalad, akkor az első lépés egy új weboldal megrendelése! De mielőtt elhamarkodott döntéseket hoznál, kérlek olvasd el ezt:

AZ INGYENES WEBOLDALAK ÉS AMIÉRT FIZETNI KELL! 1. RÉSZ

És persze ezt:

AZ INGYENES WEBOLDALAK ÉS AMIÉRT FIZETNI KELL! 2. RÉSZ

De tényleg olvasd el!

Ha már van saját weboldalad, akkor gondold át, hogy mennyire felel meg a mai trendeknek és milyen minőségben szolgálja ki a látogatókat. Nagyon sokan azt hiszik, hogy ha fent vannak a Facebbok-on és minden nap posztolnak valamit, akkor már nem is kell nekik weboldal. Ez egy nagy tévedés! Attól, hogy naponta posztolsz egy képet egy szöveggel, még messze nem vagy fent az Interneten, csak azok látnak (persze ha nem állították le a követést a sűrű postok miatt), akik követnek. A Facebook a saját érdekeit képviseli és nem a te cégedet szeretné reklámozni.

Hidd el, ha el akarsz adni valamit, legyél akár szolgáltató, termék értékesítő, művész, stb., kell egy saját weboldal. Méghozzá minőségi, modern weboldal olyan, ami pontosan a szolgáltatásodhoz illik.

Miért kell neked új weboldal?

Az információ az egyik legnagyobb érték a mai világban, így ha nem adsz ki magadról semmi információt a keresőknek és látogatóknak, akkor nem leszel megtalálható! Ne gondolkozz azon, hogy kell-e neked új weboldal, vagy szükséges-e megújítanod a régi elavult weboldalad, mert amíg ezt teszed, nem leszel elérhető.

Mindenki talál az Interneten régi és csúnya, használhatatlan weboldalakat és legtöbben meg is jegyzik magukban, hogy „milyen gyenge oldal ez?”. Az ilyen oldalakon nem szívesen tölt sok időt a látogató és nem is bízik meg igazán benne. Ne akard, hogy a te oldalad is ilyen legyen!

About The Author

Mavrák Richárd